Voor de Kids

Altijd wat te doen

Activiteiten voor de kinderen

Ook voor onze kleine gasten is er veel te beleven in Lauwersoog. De natuur speelt een centrale rol bij Siblu Lauwersoog. De natuur geeft kinderen - en ons natuurlijk ook - het gevoel van vrijheid. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek! 

Voor campinggasten is er het speciale 'Rangers' animatie programma.
Een kinderfeest organiseren kan ook bij Siblu Lauwersoog.

Voor onze dagbezoekers zijn er meerdere mogelijkheden om vrijuit te spelen in een van de speeltuinen en de fantasie de vrije loop te laten.


''Boomstammen en stronken worden klimrekken, de natuur is op Lauwersoog altijd dichtbij. Deze wondere wereld van bos en meer heeft voor kinderen veel avontuur en vermaak te bieden. Avontuurlijke kinderen zijn op Lauwersoog helemaal op hun plek en kunnen er heerlijk spelen, ontdekken, klimmen en klauteren.''

Leef je helemaal uit in de indoor speeltuin van maar liefst 300 m3 op onze zolder! Lekker klimmen, klauteren over het parcour, glijden van de glijbaan en ravotten in de ballenbak.

Spelen is niet alleen heel leuk, het kan ook heel leerzaam zijn. Leer spelenderwijs over de krachten van het water met tal van watergedreven speeltoestellen. 

Lauwersoog is nauw verbonden met de natuur en weet als geen ander welke vrijheid dat met zich mee brengt. Laat je fantasie de vrije loop en geniet volop van de natuur.