Restaurant

Het Booze Wijf

Sfeer Impressies - Het Booze Wijf

Altijd Een Panoramisch Uitzicht...
Het Booze Wijf ligt pal aan het Lauwersmeer en is sfeervol gericht met tal van nautische elementen. Het échte Waddengevoel, maar dan gewoon aan wal. Het panoramische uitzicht over het Lauwersmeer tijdens een zonsondergang is er één om niet snel vergeten.

... Ook Op Het Terras
Buiten op het terras, heerlijk in het zonnetje, zijn er tal van uitzichten om van te genieten. Zo is er altijd wat te zien. Je hebt een goed uitzicht over de naastgelegen waterspeeltuin, een volledig uitzicht over het Lauwersmeer en u heeft tot slot ook nog zicht op de aanmerende boten in de Museum Haven. 

Wist je dat? Met zijn ruime opzet het restaurant tijdens feesten en recepties tot wel 200 gasten kan herbergen?

BW 25-5-2020.jpg

Feesten & Zakelijke Events
Het Booze Wijf is ook uitermate geschikt voor gezelschappen. Ongeacht u met een groep wilt komen genieten van een buffet, een feest wil geven of een vergadering wil houden. We bieden hiervoor tal van arrangementen aan. Klik hier voor een overzicht.

Tip: Maak uw feest of event onvergetelijk door het te combineren met één van onze activiteiten. Voor groepen hebben we ook speciale groepsactiviteiten.

Centraal punt van het park
Het Booze Wijf is een restaurant met een gemoedelijke sfeer en bevindt zich op het terrein van vakantiepark Beleef Lauwersoog. Het gebouw waar Het Booze Wijf onderdeel van is, herbergt ook nog andere faciliteiten van het park. Zijn vele functies maken dit gebouw het centrale punt van het park. 

Onderdelen van hezelfde gebouw zijn de receptie van het park, de indoor speelzolder, eetcafé De Werf en de supermarkt.