screen video 1 (bewerkt).png
Plattegrond IRM AVENTURA 3.jpeg

IRM Aventura 3 (2022)

Uniek en modern ingericht is de IRM Aventura 3. De kamerindeling van dit chalet is erg geliefd. De ruime slaapkamers bieden genoeg ruimte voor zes personen. De drie slaapkamers en twee badkamers bieden genoeg comfort voor een fijn verblijf! Klik hier voor een 3D weergave!

Prijsspecificatie:
Nu tijdelijk voor €58.730,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting).
Uniek: De IRM Aventura 3 is ook met een grijze bekleding en nieuw interieur verkrijgbaar voor €63.430,- 

Kavel: Bovenstaande 2022 modellen, staan geplaatst op SI (Simsonsgat) SI81 / SI76 / SI63 en DR (De Rug) DR02 

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de jaarlijkse kosten. 

Woonkamer
De woonkamer is centraal gelegen in het chalet. Er bevindt zich een L-vormige bank. De kleine salontafel is perfect voor een kaartspelletje. Zet met het warme weer de twee openslaande deuren open en creër een extra grote leefruimte. Ook een TV aansluiting is aanwezig in de woonkamer. 

Keuken
De keuken is betrokken bij de woonkamer. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oven. De handige eettafel kan uitgeschoven worden met een verlengstuk. Afmeting tafel: 80 x 80 cm. Afmeting tafel uitgeschoven: 160 x 80 cm. 

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. Aan deze slaapkamer is een badkamer verbonden, maar er is ook nog genoeg ruimte voor ruime opbergkasten. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er zijn kleine opbergruimtes boven de bedden. Er is een losstaande kledingkast aanwezig in de ruimte. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Slaapkamer 3
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Er zijn kleine opbergruimtes boven de bedden. Er is een losstaande kledingkast aanwezig in de ruimte. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Badkamer 1 
De badkamer bestaat uit een wasbak en een ruime douchecabine. Tegenover de badkamer bevindt zich een apart toilet. 

Badkamer 2 
De badkamer bestaat uit toilet, een wasbak en een ruime douchecabine. Deze badkamer bevindt zich in de masterbedroom. 

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Camping Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veelal activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.  

IRM Aventura 3 
Oppervlakte van 44m2
Kamerindeling van 3 slaapkamers, met 6 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.