screen video 1 (bewerkt).png
846b09fb4e89a7d51e020f66ae3db7a5.jpg

IRM Reve d'ete (2021/2022)

Deze gezellige 4-persoons chalet is geschikt is voor de hele familie! Met de twee ruime slaapkamers, een badkamer, apart toilet en walk-in closet bent u van alle gemakken voorzien. 

Prijsspecificatie:
Van €71.442,- nu tijdelijk voor €66.730,- (inclusief BTW, transport, plaatsing, meubilair en aansluiting)

Kavel: Bovenstaande (2021) modellen kunt u vinden op Simonsgat 70a, Robbengat 69 en Robbengat 67. 
Kavel: Bovenstaande (2022) modellen kunt u vinden op De Rug 16, Pampusplaat 11, Schoenerbult 3 en Schoenerbult 5. 

Jaarplaatskosten: De jaarlijkse kosten van uw jaarplaats variëren per grootte en locatie van het beschikbare kavel, ook kan verhuur hier een rol in spelen. Onderaan deze advertentie vindt u gegevens om contact te zoeken met onze verkoopadvsieurs voor meer informatie over de kosten.

Woonkamer
De woonkamer is gevestigd aan de linkerzijde van het chalet. Door de grote ramen en openslaande deuren krijgt u een ruimtelijk gevoel. Een L-vormige hoekbank en bijpassende fauteuil geven voldoende zitcomfort. 

Keuken
De keuken is ruim met diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vries combinatie, oven en 4-pits gasfornuis. Er is hierbij aan alles gedacht om het vakantieleven zo makkelijk mogelijk te laten zijn.

Slaapkamer 1
In de masterbedroom bevindt zich een tweepersoonsbed. De bijbehorende walk-in closet geeft genoeg opbergruimte voor een lang verblijf. Deze slaapkamer oogt ruim en er is de mogelijkheid voor TV aansluiting. Afmetingen van het bed: 160 x 200 cm. 

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bestaat uit tweemaal een 1-persoonsbed. Boven de bedden bevinden zich kleine opbergplaatsen. Ook is er een losstaande opbergkast aanwezig. Afmetingen van de 1-persoonsbedden zijn: 80 x 190 cm. 

Badkamer
De ruime badkamer bestaat uit een wasbak en een douchecabine. Het toilet is in een aparte ruimte tegenover de badkamer.  

Omschrijving van het park
Siblu Lauwersoog is gelegen aan het prachtige Lauwersmeer en in het Unesco erfgebied Lauwersoog. Het park beschikt over verschillende faciliteiten zoals; Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en speelfaciliteiten voor de kinderen. Tevens zal er in de toekomst een zwembad gerealiseerd gaan worden.

Omschrijving van de omgeving
Rondom Siblu Lauwersoog vindt u het Nationaal Park Lauwersmeer, dit is uitermate geschikt om te gaan wandelen, mountainbiken, te fietsen en nog veel meer. Jaarlijks worden er in de omgeving veel activiteiten georganiseerd. Tevens kunt u vanuit Lauwersoog de boot pakken naar het welbekende Schiermonnikoog.

Meer informatie? Neem contact op met onze verkoopadviseurs via sales.lauwersoog@siblu.nl of telefonisch via 0519 349133.

*Bovenstaande afbeeldingen zijn ter sfeerimpressie van de chalet. Deze kunnen afwijken van de werkelijkheid.

IRM Reve d'ete.
Oppervlakte van 45m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen. 

Reageren

Uw gegevens

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.