Camping Lauwersoog

Actief ontspannen aan het Lauwersmeer

Verkoop accommodaties - Tweedehands

Wilt u graag investeren of zoekt u een vakantieaccommodatie voor eigen gebruik? Dan kan dat bij Siblu Lauwersoog, wij bieden namelijk een divers aanbod van recreatie accommodaties aan op ons park in de prachtige omgeving van Nationaal Park Lauwersmeer en op steenworp afstand van Unesco Werelderfgoed Waddenzee. Het is een schitterende locatie voor recreanten en wij zijn het gehele jaar door geopend. Wij hebben diverse varianten voor zowel eigen gebruik, verhuur of als beleggingsobject. Daar beslist u helemaal zelf over!

Mocht u eraan denken om een accommodatie op ons park aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om u vrijblijvend van alle informatie en een uitgebreide rondleiding te voorzien.

Mocht hetgeen u zoekt er niet tussen staan maar bent u wel geïnteresseerd? Maak uw wensen dan ook graag bij ons kenbaar zodat wij u snel op de hoogte kunnen brengen zodra er een nieuwe accommodatie in de verkoop komt die voldoet aan uw wensen.

Te koop tweedehands

O'Hara (2016)

O'Hara 734
Prijsknaller!
Oppervlakte van 32m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen

Delta Santana (2010)

Delta Santana 
Prijsknaller!
Oppervlakte van 24m2
Kamerindeling van 2 slaapkamers, met 4 slaapplaatsen